Fest,  Hotell,  Tips och Nyheter

Bo och semestra lyxigt i fjällvärlden

Det stora svenska fjällen ger dig chansen att spendera julen eller vintersemestern i överflöd, med lyx och flärd. Normalt tänker man att en vintersemester i fjällen innebär att bo rudimentärt i små stugor med furupanel överallt och ett enkelt kök för att tillaga alla dagens måltider. Varför inte strunt i det enkla för en gång skull och slå på stort?

För att hitta ett lyxigt boende kan du söka via Skistar. Deras hotell och lyxiga stugor finns i de största skidorterna i Sverige och Norge. Via dem kan du hyra enkelt online och se bilder på ditt boende innan du bokar. En av deras populäraste boenden är Skistar Lodge. Det är noggrant utvalda stugor som bjuder på större ytor, modern och bekväm design samt belägna så nära händelsernas centrum som möjligt. Är du inte sugen på att ens koka ditt eget kaffe under semestern är ett hotellrum bästa valet. En suite med bastu eller jacuzzi, room service morgon som kväll, välsmakande meny på restaurangen och en plats där du bara kan koppla av och njuta av ledigheten.

Vad mer bjuds det på än skidåkning i backarna? Förutom ösiga after ski-fester kan du besöka närområdet för att upptäcka mer än backarna och hotellet. Runt jul har varje skidort sin egen julmarknad med produkter och aktiviteter för alla åldrar. Planerar du att resa under den ljusare delen av vinterhalvåret, februari till mars, kan du möta radioprofilerna från Rix FM i Åre under april eller boka in Mix Megapols fjällkalas i Sälen under början av februari.

I övrigt hålls det ett flertal tävlingar i backarna under hela vintern, från aplina världscupen i Hammarbybacken till skutskjutet i Åre. Ta en dag och beundra svenska mästare när de tacklar backarna och tävlar om en plats på prispallen.

Comments Off on Bo och semestra lyxigt i fjällvärlden