Fest

Bröllopsfest

Du kanske är i full gång att inför midsommar planera din bröllopsfest på Wirsbo Brukshotell eller någon annanstans för den delen. Det är mycket som ska klicka och styras upp inför den stora dagen. Allt från planering av maten och allt kring detta. Men också själva festlokalen, hur ska bordsplaceringen vara, vem ska sitta vid vem och vilken typ av musik ska vi ha på festen?

Ja, det är mycket som ska ordnas innan dagen D och helt klart är det bäst om man kan fördela uppgifterna mellan ett par personer så man slipper stressa och fixa allt själv. Se till att du och din partner håller i trådarna så ni får den fest ni förtjänar. Det är mycket som ska ordnas, och att fixa en bra dukning, kan vara smått knepigt, men med enkla medel så går det att få till den stiligaste dukningen genom tiderna. Skulle ni behöva andra dekorationer och tillbehör till er fest kan vi tipsa om Partykungen.se som har massor med roliga prylar som kan tillföra er fest något annorlunda.

Se till att ni har koll på att allt går enligt planerna, så att de som fått uppgifter att göra har gjort det dom ska. Innan ni går och lägger er kvällen innan bröllopsdagen så ska allt vara klart, därför är det viktigt att alla gjort de dom ska ha gjort. Se även till att ni som brudpar sover ordentligt natten innan så ni är hyfsat utvilad på er stora dag.

Och framförallt, grattis och lycka till med allt!!

Comments Off on Bröllopsfest