Fest

Fixa barnkalaset på hotellet!

För några år sedan var det populärt att bjuda in till barnkalas på olika hamburgerkedjor eller i simhallar men på senare tid har det ploppat upp flera nya spännande alternativ för den som föredrar att ställa till med kalas utanför hemmet – och slippa städa själv efteråt.

Idag erbjuder många hotell bland annat barnkalas med tema, där man som förälder endast behöver bestämma datum och hyra in sig. Ett exempel är Häringe Slott, som erbjuder roliga barnkalas med ett spännande spöktema. Kalaset på slottet börjar med att alla barn får leta efter en skatt där man under jakten får höra kusliga historier om alla slottets spöken. Som avslutning på skattjakten får barnen en inlevelserik högläsning av en utvald saga. Efter lite lek är det sedan dags för det stora tårtkalaset där barnen serveras tårta, saft och bullar i stora lass. Fikat serveras i slottets matsalar eller i de maffiga salongerna.

Även om man som förälder kanske tycker det är skönt att låta någon annan ta hand om allt fixande inför kalaset kan det alltid vara roligt att få dekorera sitt barns tårta på ett personligt sätt och ta med till kalaset. Man kan smidigt och praktiskt köpa hem alla olika typer av tårtdekorationer på nätet. För den som kanske hellre föredrar något annat tema än spöktema är det inget problem då det alltid går att pussla om i planeringen för att födelsedagsbarnet ska få det tema som hon eller han tycker om, personalen brukar vara med på noterna om du berättar om önskemålen i god tid.

Kalaset på just Häringe Slott avslutas sedan med fiskdamm och är det sommar kan man även stanna kvar efteråt för att bada i slottets pool.

Comments Off on Fixa barnkalaset på hotellet!