Fest

Halloweenfest på hotellet

Läsk från pumpanLite tidigare i höst så arrangerades det en halloweenfest för barn på. Kalaset blev en sådan succé, med många härligt skrämmande och söta utklädnader och massor av glada barn, att vi gärna vill berätta hur det gick till.

Det var alltså i slutet av oktober som vi bjöd in barn från byggden i sex- till tioårsårsåldern som ville komma. Till kalaset kom till sist 20 barn i den nämnda åldersgruppen och de allra flesta var utklädda. Vi såg både Batman, Darth Vader och häxor med höga hattar springa runt i den stora matsalen.

Vår inspiration hade vi hämtat från tv-personligheten Maria Montazami, som i ett reportage i Amelia visar hur hon förbereder sitt hem inför halloween och kalas för sina barn. Precis som hemma hos Maria så valde vi förstås att pryda vår lokal med massor av fejkspindelnät, läskiga döskallar, ruskig belysning och förstås mängder av pumpor runtom i lokalen. Vi gjorde helt enkelt som det uppmanades om i artikeln – att sno lite idéer från familjen Montazami för att ordna en riktigt bra halloweenfest med läskiga inslag.

I lokalen hade vi ställt ut några av våra anställda (utklädda förstås) till att servera barnen både tilltugg och dryck, som vi hade förberett och hällt ner i en urgröpt pumpa för att få en så autentisk känsla som möjligt. Då vi serverade korv med bröd så tyckte vi även att det var lämpligt att byta ut etiketterna på ketchupflaskorna så att de lite äldre barnen kunde läsa att man istället för ketchupen fick blod på sina korvar – eller på sina varma fingrar som en kille utklädd till Batman tyckte att vi skulle kalla det.

Sammantaget så blev det en mycket trevlig eftermiddag/kväll som vi säkert kommer att göra om igen nästkommande år.

Comments Off on Halloweenfest på hotellet