Hotell,  Resa,  Tips och Nyheter

När inte resan blev som du tänkt dig

I de flesta fall så brukar det fungera perfekt och allt går som på räls med resa och boende. I vissa fall så kanske inte resan blev exakt som du tänkt dig. Även om vi planerat allt in i minsta detalj så kan det faktiskt hända något som gör att vi måste vänta på en flygplats eller tågperrong lite extra länge då flyg eller tåg inte går som de ska.

Hitta något att sysselsätta er med

Det kan också vara så att vädret inte är på er sida på det ställe som ni bokat hotell. Då kanske ni blir tvungna att vistas på hotellet mer än vad ni hade planerat. Det gäller att ha med allt detta när man ger sig ut på resa. Det hjälper inte att bli arg om vädret ställer till det eller om flyg och tåg inte går exakt som ni planerat. Försök hitta på något som får tiden att gå. Det kan vara spel online eller hitta en god bok att läsa för att inte bli allt för uttråkad medans ovädret pågår eller tåget ska komma in på perrongen.

Planera för det oplanerade

Det kan vara en god idé att planera för det oplanerade. Om ni ska åka till någon ort där ni kommer att vara utomhus den mesta av tiden så är det en fördel att ta med sig saker som kan användas inomhus. Det kan vara spel av olika slag för att kunna fördriva tiden inomhus. Även om det finns internetuppkoppling så kan det vara trevligt att spela något spel tillsammans. Det går också att kolla upp vad hotellet har att erbjuda för sysselsättning.

Comments Off on När inte resan blev som du tänkt dig