Tips och Nyheter

Ny smart lösning för hotellrummen

När man äger och driver ett hotell gäller det att skapa en miljö som både är praktisk och behaglig för hotellgästerna. Hotellrummen ska kännas både trivsamma och fräscha för hotellgästen medan det för hotellägaren och personalen ska vara praktiska och lättarbetade.  Vi har fått tag i en mycket smart produkt som vi börjat installera på några av våra hotellrum, för att på ett smart sätt skapa fler sovplatser utan att ta av ytan i rummet, nämligen sängskåp.

Vi har i många år försökt skapa mer praktiska lösningar i våra hotellrum för att skapa fler sovplatser utan att ta bort dyrbar yta i rummen. Eftersom rummen är relativt små har detta varit ett problem. Detta har medfört att vi har begränsade resurser på hur många personer som kan sova i samma rum. Det är många barnfamiljer som önskar fler sängplatser, så att familjen kunnat sova tillsammans, vilket varit svårt för oss att erbjuda. Vi har länge sökt efter en smart lösning och tyckt att det varit konstigt att ingen satsat på denna marknad.

Nu har vi äntligen hittat det vi söker, varav vi vill dela med oss till andra hotellägare i landet. Vi har fått kontakt med ett företag som heter Perfect Match Interior AB. Ett företag som funnits många år i Norrland med som nu även börjat sälja online, för att nå ut till fler kunder. Detta företag har tagit fram en perfekt lösning för vårt problem – ett smart sängskåp! Sängskåpet bygger endast 30 centimeter på bredden när det är hopfällt vilket gör att det tar väldigt liten yta av rummet. Rummet blir då lättare att vistas i för gästerna och det känns inte som man tagit något av rymden av rummet även om man installerat en extrasäng. När man ska sova fälls skåpet ut och det skapas en över och en underslaf att sova i. Liggkomforten är hög och det följer även med smart läs-belysning i skåpen. Kolla på videon nedan så ser ni själva hur skåpet fungerar och ser ut.

På detta sätt har vi kunnat skapa familjerum här på hotellet, utan att behöva mer yta i rummen. Sängarna har blivit mycket populära och med dess höga sovkomfort är dessa ett perfekt komplement till våra i övrigt smarta och vackra hotellrum.

Äntligen så känner vi att vi verkligen kan erbjuda något som många kunder länge efterfrågat utan en lösning som skulle krävt en betydligt större kostnad och arbetsinsats. Vi upplever numera att kunderna känns betydligt mera tillfreds med våra hotellrums upplägg, vilket är det som man alltid strävar efter som hotellägare. Vi skulle med andra ord inte kunna vara nöjdare och därför rekommenderar vi ännu en gång denna lösning för andra mindre hotell som tampas med likvärdiga problem. Vi är nästan säkra på att också ni kommer att finna ett stort värde i denna produkt, då någonting annat skulle vara underligt i vårt tycke.

Det är många återkommande kunder som är förtjusta i den förvandling som skett på hotellet och vi är glada att våra gäster trivs. Det är en av de anledningar till varför vi driver ett hotell. Du är mycket välkommen att besöka oss även om du inte planerat att övernatt bara för att se hur fint vi fått det de senaste åren.

Comments Off on Ny smart lösning för hotellrummen