Fest

Olika festligheter på hotellet

Att anordna festligheter på Wirsbo Brukshotell har sina fördelar. Inte minst för den fina inner- och yttermiljön som erbjuds och att vi kan hjälpa till med tillaga och servera maten till gästerna.

Det är bara fantasin som sätter gränserna på vad för slags fester som går att orda. Den biten får du som gäst stå för. Vi hjälper sedan gärna till med det praktiska. Men självklart kan vi ge några tips:

Bröllopsfest

Att välja rätt lokal för bröllopsfesten är A och O. Sedan kan man fortsätta med att planera dukning, musik, underhållning med mera. Läs mer om bröllopsfest här.

Bröllopsfest

Kick off

Oavsett om det är med företaget eller i den organisation man är engagerad i så är en kick-off ett jättebra sätt att starta en säsong/termin med. Det räcker med en helg för att komma varandra närmare och skapa en gemenskap som man kan leva på länge.

Midsommarfest

Midsommar är en av de största helgerna i Sverige då man träffar vänner och bekanta. Varför inte göra det enkelt för sig och boka nästa midsommar på värdshuset? Maten är lagad så det enda man behöver koncentrera sig på är att umgås och ha roligt. Dessutom kan man umgås i relaxen på kvällen.

Comments Off on Olika festligheter på hotellet