Tips och Nyheter

Renlighet är en dygd – särskilt för hotellägare

En av de mest viktiga aspekterna för en professionell hotellägare är renlighet. Som gäst vill man sova skönt, men är hotellet lortigt sover man dåligt. Man störs av orena lakan, dammiga möbler och lortiga fönster. Sover man inte bra så väljer man ett annat hotell nästa gång. Vem vill inte koppla av från en stressfull arbetsdag utan att riskera att man utsätter sig för bakterier och annat otyg?

FönsterputsMan vill dessutom kunna se ut från rummet utan att utsikten försämras av smutsiga fönster. Det är viktigt att kunna se ut. Rena fönster får oss att må bättre. Detta är en detalj som många hotellägare lätt glömmer – även om resten av rummet är aldrig så rent, ger smutsiga fönster ett dåligt intryck och risken finns att bilder av dina smutsiga fönster dyker upp på recensionssidor.

Fönsterputsning är en så pass viktig angelägenhet att det oftast är bättre att anlita professionell hjälp. Även om ordinarie städpersonal kan putsa fönstren, har de ofta redan så pass stor arbetsbörda att resultatet blir bättre om du använder dig av fönsterputsningsexperter. Det finns många alternativ och det är lätt att hitta dem. Ett företag som kan hjälpa till är HemMiljö.

HemMiljö är ett företag som har vuxit snabbt på grund av professionalitet, kvalitet och lyhördhet gentemot kunderna. Ett område som man utvecklat är professionell fönsterputsning. HemMiljö har nu en bred kundkrets av nöjda klienter. Ju renare fönster desto mer har kunderna kunnat se vikten av rena fönster.

Comments Off on Renlighet är en dygd – särskilt för hotellägare