Hotell,  Tips och Nyheter

Så fixar du hotellkänslan hemma

Sovrummet är den plats i hemmet där vi behöver slappna av. Det rymmer också husets otvivelaktigt viktigaste möbel, sängen. Sovrummets viktiga roll bör få dig som inredningsintresserad att lägga ner lite extra tid för att få till den perfekta looken och för att uppnå den lite lyxigare hotellkänslan. Just hotellkänslan

Bäddat för lyx

Kändisinredaren Lulu Carter ger till TV4 sina bästa tips om du kan inreda ditt sovrum. Hon säger bland annat att presentationen av rummet är något som fulländar känslan. Det handlar om en välgjord bäddning av sängen där du använder dig av påkostade sängkläder och fyll gärna på med mycket kuddar. En elegant sänggavel kan också få till den lyxiga känslan. Den rätta belysningen får du med hjälp av exempelvis en kristallkrona och lite finare sänglampor. Ytterligare värdefull inspiration till ditt nästa sovrum får du från företag som faktiskt inreder hotell. Du ser snabbt gemensamma nämnare för alla rum och kan implementera dem i din egen inredning.

Den fräscha hotellkänslan

När du är ute och reser och har precis checkat in och kliver in på ditt hotellrum får du säkert den härliga känslan av att allt är städat, fräscht och i ordning. Det handlar om nytvättade sängkläder, mjuka handdukar och mysig inredning. Därför är en viktig del i att skapa hotellkänslan också att städa noga. Ett rörigt rum skapar olust så var noga med att hålla efter kläder och saker så att rummet alltid ser prydligt ut. Då sover du också bättre.

Med dessa enkla tips och inspirationer kan du också skapa den lyxiga känslan av att sova på ett hotell varje natt. Du kan faktiskt märka av att du blir mer utvilad efter en sådan natt vilket är viktigt för både kropp och knopp. Välkommen att checka in hemma hos dig själv.

Comments Off on Så fixar du hotellkänslan hemma