Tips och Nyheter

Skäm bort dina gäster

Det är alltid roligt att få gäster och extra kul om man kan lyxa till det lite extra för dem när de ändå tar sig tiden att spendera några dagar hos dig. 

Förbered i tid

Att förbereda rummet för sina gäster är mysigt. Både att städa ur rummet lite och bädda nytt i sängarna. Kanske lägger du fram några extra magasin eller en bok på nattduksbordet för dem att bläddra i när de ska sova eller om de vill dra sig undan en stund på dagen. Bädda med extra kuddar och en filt så får dina gäster lite hotellkänsla i rummet. Att pryda rummet med levande blommor är också en fin gest som är väldig uppskattad, vem njuter inte av en bukett vackra och färgglada snittblommor i en vas, Då känner man sig extra välkommen och ompysslad.

Fixa en riktig hotellfrukost

Vill man så kan man lätt göra även en härlig hotellfrukost till sina gäster. Äggröra, bacon och prinskorv är alltid uppskattat tillsammans med kaffe eller te, några smörgåsar och olika pålägg att välja på. Se till att du har en skål med färsk frukt framme som dina gäster kan ta ur om de vill ha något lite extra mellan måltiderna. Allt detta plus lite extra pyssel i sovrummet gör att dina gäster känner sig uppskattade och välkomna och de återvänder garanterat fler gånger.

Comments Off on Skäm bort dina gäster