Hotell,  Tips och Nyheter

Tänk på detta innan du bokar in hotell

Det finns flera saker att fundera på innan du väljer ett hotell, även om du bara ska sova där en natt. Du vill att ditt boende och dina aktiviteter blir så bra som möjligt. Det ska vara ett effektivt boende och en smidig semester där du inte behöver lyfta ett finger.

Rökfri eller inte

En del hotell är helt rökfria. Hotellrum som du kan röka i finns inte i Sverige idag, och snart kommer även ett förbud om att röka på uteserveringar. Om du gillar vaping kan du behöva fråga i förväg om det är tillåtet i eller i närheten av hotellet. Alternativt kan du som rökare klicka hem ett startpaket hos eSmokes och byta ut cigaretterna mot en e-cigarett istället. Du har mycket större frihet med vaping och kan med gott samvete ta några bloss runt icke rökare.

Närhet till dina ärenden

Om du har specifika saker att utföra under vistelsen, ta upp en karta över området och markera ut vad du ska besöka och se vilka hotell som ligger nära. Det är helt klart smidigast om du bor inom gångavstånd till alla. Du kan rita in och mäta direkt i webbläsaren för att få en bättre uppfattning om avstånd. Har du flera saker att göra som ligger på skilda platser behöver du hitta vilken typ av lokaltrafik som erbjuds och vad som går snabbast.

Recensioner

Mycket av det som skrivs på nätet får du ta med en nypa salt, men recensioner från tidigare gäster har ändå ett värde. Om 9 personer är positiva och den 10:e är superförbannad, kan man undra om den 10:e personen överdriver eller är ett troll. Läs några stycken och se om det finns ett tema: har alla klagat på samma sak kan det vara ett problem och då är frågan om det skulle störa dig också?

Comments Off on Tänk på detta innan du bokar in hotell